23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan du spare penge på rengøringen?

Bestil en uvildig rengøringsaudit hos DMRI og få en gennemgang af virksomhedens rengøringsprocesser. Besparelsespotentialet i mandskabstimer, vand og energi er betydeligt.

En høj rengøringsstandard er væsentlig for produktionshygiejnen og dermed produkt­sikkerheden. Utilstrækkelig rengøring af produktionsudstyr og -lokaler kan medføre, at kød og kødprodukter forurenes med sygdomsfremkaldende bakterier. Det udgør en risiko for fødevaresikkerheden og kan i værste fald medføre fødevarebårne infektioner med store menneskelige og økonomiske konsekvenser. Omvendt vil en god produktionshygiejne og rengøringsstandard have en positiv indflydelse på produkternes holdbarhed, idet et lavere startniveau af bakterieantallet vil medføre en længere holdbarhed af produkterne.

Udgifterne til rengøring i produktionslokaler er anseelige, og en uvildig audit af rengøringsprocesserne giver derfor god mening. Ved auditering af virksomhedens produktion og rengøring konkretiseres problemstillingerne, og data indsamles. Der udarbejdes herefter en rapport, der indeholder:

-fotodokumentation
-forslag til forbedringer
-risikovurdering af afvigelser
-rådgivning om konkrete tiltag til forbedring af fødevaresikkerhed
-rådgivning om relevant lovgivning, interne og eksterne kvalitetskrav

Rapporten kan bruges i virksomheden som dokumentation over for myndigheder og ved audit i forbindelse med certificering. Afhængig af problemstillinger og behov implementeres forbedringerne, og der udføres efterfølgende en opfølgning med dokumentation af besparelserne.

DMRI har mange års erfaring i at optimere produktionshygiejnen og rengøringsprocesserne i fødevarevirksomheder. På baggrund af praktisk erfaring og forskning i optimering af produktionshygiejne og rengøringsprocesser yder vi den bedste rådgivning og løser problemerne med udgangspunkt i virksomhedens situation. Vi har en helhedsorienteret tilgang til området og sikrer, at gennemgangen sker med fokus på fødevaresikkerhed, hygiejne og æstetik foruden naturligvis besparelsespotentialet.

 

Kontakt Jannie Bøegh-Petersen hos DMRI Teknologisk Institut på tlf. 7220 1562 eller mail jboe@teknologisk.dk, hvis du vil bestille en audit eller ønsker mere information.

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093