23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mindre arbejde, mindre besvær

Intet andet system indenfor industriel automation vil give større payback end passive distributionsbokse og præ-fabrikerede ledningssæt.

Den stigende grad af kompleksitet indenfor maskiner og elektriske installationer indikerer en stigende grad af automatisering. Du forventer at levere en maskine, der vil forøge din kundes konkurrenceevne samtidig med at budget og leveringstider overholdes. I mange tilfælde er installationen af kablede løsninger langsommelige og besværlige, hvilket kan føre til komplicerede kredsløb, fejlagtig eller dårlig kabelføring samt vanskeliggøre evt. fejlfinding. Disse problemer kan nemt løses vha. passive distributionsbokse - det er hurtigt, reducerer antallet af fejlkilder og er en enkel løsning, der kan installeres uden yderligere oplæring.

Ved at arbejde med en partner som Murrelektronik, der har specialiseret sig i decentral automatiseringsteknologi, kan du øge din maskines produktivitet og samtidig din kundes konkurrenceevne.

Murrelektroniks passive distributionsbokse har klare fordele, der vil gøre dine maskiner og applikationer mere konkurrencedygtige. Vores brede vifte af passive distributionsbokse reducerer mængden af sensor- og aktuator-kabler tilbage til styreskabet. De præ-fabrikerede ledningssæt og kabler forbedrer ydeevnen og pålideligheden i dit system ved at reducere installationstiden. En anden fordel er forbedret diagnostik gennem port-specifikke lysdioder, der lyser i to forskellige farver.

Murrelektroniks brede vifte af passive distributionsbokse omfatter løsninger til fødevareindustrien, maskin- og pakkeindustrien, CNC værktøjsmaskiner, industrielle robot-applikationer osv. Kontakt os for at høre mere, vi står altid klar til at hjælpe med at tilpasse det rette produkt til din applikation.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.047