23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Støj kan medføre permanent skade

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for et velfungerende og vellykket arbejdsplads. Hver time kommer 36.720 mennesker til skade på arbejdet og i Europa er produktionsvirksomheder en af de mest berørte sektorer.

Støjen fra trykluftventiler er farlig
Tinnitus og høretab grundet støjende arbejdspladser ses ofte. En typisk fejl er at tro, at et støjniveau under 80 dB(A) er uskadeligt, men det kan også forårsage livslang skade. Skaderne er usynlige og kommer løbende, hvilket gør omfanget af problemet endnu større.

Produkter der beskytter
En af de oplagte måder at opnå et bedre arbejdsmiljø på, er gennem anvendelse af teknik og værktøjer, som aflaster og beskytter brugerne. Og som tilfører virksomheden en merværdi.

Støjen fra trykluftventiler er ekstremt farlig, men udstyrer man ventilernes udledningsporte med lyddæmpere, forårsager det ofte driftsforstyrrelser.

Vores lyddæmpere fra SILVENT har integrerede advarselsindikatorer. Teknologien indebærer dybest set, at lyddæmperen selv indstiller den optimale kombination af flow-kapacitet og støjreduktion. Dette sker takket være et dynamisk internt filter, som efterfølgende minimerer driftsforstyrrelser og eliminerer tilstopning.

Vidste du at…

  • Tilstoppede lyddæmpere og filtre kan forårsage kostbare maskinstop og forstyrrelser?
    Vores patenterede lyddæmpere fra SILVENT er udstyret med en advarselmarkering, der tydeligt angiver, hvilke lyddæmper, der er tilstoppet og skal udskiftes.

  • De fleste lyddæmpere tilstopper med tiden og får et reduceret flow?
    SILVENT’s tokammersystem sikrer et højt flow når ekspansionsvolumen øges og ny filter-overflade eksponeres.


Hvis du ønsker mere information om produkter, der kan hjælpe dig inden for automatisering, miljø eller arbejdsmiljø, kan du følge os på de sociale medier.

Følg os på...
Facebook
LinkedIn

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.046