23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bølgepap - nemt hurtigt og billigt

Bølgepap er ikke bare bølgepap, der findes nemlig et hav af forskellige kvaliteter.

Altid høj kvalitet til gode priser
Hos Dania Emballage finder du et bredt udvalg af bølgepap. Fordelen ved at købe bølgepap hos Dania Emballage er, at det kun er muligt at købe varer, som nøje er udvalgt ud fra strenge krav til kvalitet og pris.

Bølgepap til indpakning af varer til forsendelse
Bølgepap er yderst velegnet som basis indpakning til en lang række af forskellige typer forsendelser, f.eks. når der pakkes emner, som ikke passer ned i papkassen, desuden er bølgepappen desuden også rigtig god til emner som er skæve, skarpe eller uens. En fordel ved bølgepap er også at det er let at arbejde med og let at tilpasse med hånden, på den måde kan man anvende det til indpakning af stort set alle varer til forsendelse. Hos Dania Emballage finder du et meget bredt udvalg af billig bølgepap i høj kvalitet i flere forskellige bredder, derfor er det altid muligt at finde en rulle, som passer lige præcis til ens behov.

Køb din bølgepap i dag og få den leveret allerede i morgen
Det skal være nemt, hurtigt og billigt at købe den emballage man har behov for. Derfor er det muligt i webshoppen at få et hurtigt overblik over hvilke varer man skal bruge, lægge dem i kurven, betale og afsende bestillingen. Så sørger Dania Emballage for at få varerne sendt afsted med det samme til levering dagen efter, såfremt bestilling er lagt senest kl. 13.

Se mere på daniaemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.031