23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produkter til industriel kommunikation

SMC har for nylig afsluttet det bedste regnskabsår siden dets grundlæggelse i 1959.

Omsætningen blev cirka 28 milliarder danske kroner og forklarer tydeligvis, hvorfor flere og flere globale virksomheder kigger SMCs vej, når der skal findes innovative løsninger til pneumatiske og elektriske bevægelsesløsninger til fabriks automatisering.

Hvert år bruger SMC mere end 7% af sin totale omsætning på R&D, og SMC koncernen har i dag mere end 1750 udviklingsingeniører, der møder ind hver dag. For SMC er innovation meget enkelt – det handler om, at lytte til kunden! Hvad er det, der driver kundens forretning, og hvorledes kan SMC udvikle produkter, der løser kundens udfordringer? – Det er sådan, SMC altid har arbejdet og fortsat arbejder både globalt og lokalt.

I dag mærker SMC en stigende efterspørgsel på produkter, der enkelt kan integreres med den automationsplatform, som kunden foretrækker. I den sammenhæng er SMC neutral, og om kunden foretrækker den ene industrielle kommunikations protokol fremfor en anden, blander man sig ikke i. Men, det er vigtigt for SMC at følge med i, hvad kunderne foretrækker, for kun på den måde kan man stå stærkest som partner, når kunden skal fremstille sit slutprodukt så konkurrencedygtigt som muligt. For SMC er ”værdi-for-kunden” et nøgleord.

Som alle andre i branchen mærker SMC, at de lidt ”ældre” fieldbus protokoller bliver erstattet af industrielt EtherNet. Det betyder, at SMC naturligvis udvikler på begge typer af teknologi, når nye produkter lanceres. ”Vi vil jo gerne, at vores nye produkter kan installeres i nye såvel som allerede installerede anlæg”, udtaler  Benjamin Mackenhauer, SMCs produktsalgschef.

På Automatik messen 2016, vil et gennemgående tema på SMCs stand være, hvorledes SMC kan integrere pneumatiske- og elektriske bevægelsesløsninger på industrielle netværk. ”Besøgende på standen vil kunne se, hvor enkelt man kan drage fordel af pneumatiske bevægelsesløsninger, når man benytter den rette teknologi løsning, og besøgende kan også se det brede sortiment af elektriske bevægelsesløsninger, som ligeledes har sine teknologiske fordele. SMC er teknologi ”neutral” og rådgiver som udgangspunkt i, at det er applikationen, der bestemmer hvilken teknologi, der giver kundens slutprodukt mest værdi. Hvad enten det er den ene eller den anden teknologi, vil vi gøre det let at koble op på et industrielt netværk, således at man forenkler sit maskindesign, undgår omkostninger til fortrådning, og oplever en masse fordele ved at kunne kommunikere direkte med sine produkter og hente data hjem til den overordnede maskinstyring fra bevægelsesprodukterne”, fortsætter Benjamin Mackenhauer.

SMC opfordrer besøgende til at komme og møde SMCs eksperter på AUTOMATIK messen i Brøndby, den 13.-15. september 2016 (stand nr.B 1118), og her få en dialog omkring pneumatiske- og elektriske bevægelsesløsninger med industriel kommunikation.

 

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.045