23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny palle løser problemer med BigBags

Olitec Packaging præsenterer Thorpal BigBag Divider, en helt ny plastpalle som giver nye muligheder for at transportere og lagre storsække på en effektiv og let måde.

Olitec Packaging præsenterer nu en helt ny plastpalle specialdesignet til at gøre transport og lagring af små og mellemstore bigbags mere sikkert og økonomisk. 

Plastpallen, ved navn "Thorpal BigBag Divider", har bl.a. en speciel tunnelåbning som beskytter sækkene fra at blive beskadiget af truckgafler. Takket være dette kan sækkene uden besvær stables under opbevaring og transport, samt sikkert skilles ad igen - helt uden skader. Pallens unikke, runde design er fremstillet med tanke på dette og sækkene kan derfor stå med stor stabilitet mens plads bliver sparet.

BigBag Divideren minimerer spild

Pallerne kan benyttes på alle transportbånd og når de er tomme kan de stakkes inden i hinanden, så de fylder minimalt under opbevaring eller transport. Med BigBag Divideren er der altså mulighed for at minimere både omkostninger og co2-udledning i forbindelse med fragt via f.eks. lastbil eller skibscontainere.

BigBag Divideren fremstilles både i HDPE og genanvendt PO-plast. HDPE-materialet er særligt velegnet til returemballage, langvarigt brug på lager og generelt flergangsbrug. PO-plast er et billigere alternativ som kan anbefales til engangsbrug.  Plastpallerne er så lette at de nemt kan håndteres manuelt, og samtidig har de en høj bærevene på 1500-2500 kg. Med plastpaller undgås desuden skader fra f.eks. søm og splinter som man kender det fra træpaller.

Fordele 

Lav vægt giver let manuel håndtering
Høj bæreevne: 1500 - 2500 kg
Let at stakke - pladsbesparende
Ingen skarpe kanter, søm eller splinter
Dynamiske form sikrer stabil og sikker stabling af bigbags
Tunneldesign gør, at truckgaflerne er afskærmet fra kontakt med sækkene
Kan benyttes på alle transportbånd
Plastpaller har altid samme vægt uanset vejrforhold
Plastpaller kan anvendes overalt i verden uden certifikater


Er du interesseret i at vide mere om den nye BigBag Divider kan du finde mere information og specifikationer på vores hjemmeside.
Du er også meget velkommmen til at kontakte os på telefon 70 271 275 eller sende os en mail.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.062