23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Elementer superoptimerer byggeri

Det sparer tid og penge for entreprenøren, og det skaber en bedre proces for alle parter, når Give Elementer superoptimerer projekterne.

”Vores grundfilosofi er, at kompleksitet altid koster både tid og penge. Derfor holder vi altid sagerne så simple som muligt”. Sådan lyder det fra Give Elementer, som aktuelt optimerer et projekt for Fast Entreprise, der opfører et nyt byggeri i Silkeborg.

Give Elementer leverer betonelementerne til byggeriet, og med princippet keep it simple forenkler og optimerer Give Elementer projektet. Det sker for eksempel ved at gentænke konstruktionerne, så de passer bedst muligt til fabrikkens produktionsapparat. Eller med en række manøvrer som fx at levere højere betonelementer, der betyder, at samlingsdetaljerne ændres - hvilket gør samlingerne mere håndterbare og sikre på pladsen.

De mange optimeringer  tilsammen betyder tidsbesparelser, et kosteffektivt byggeri og store besparelser, hvilket er en fordel for entreprenøren.

”Vi har i samarbejde med Fast Entreprise været inde over alle samlingsdetaljer på det aktuelle projekt, og det bevirker, at vi får et superoptimeret projekt, som er simpelt at producere og montere. Det er med til at spare tid og penge”, lyder det fra Give Elementer om projektet i Silkeborg.

Læs mere om Give Elementer på elementer.dk

Give Elementer
Hjortsvangen 19
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11572707
P nummer: 1000258392

Send til en kollega

0.032