23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skelmose indgår samarbejde med Rodano i Norge

Samarbejde med Rodano giver bedre muligheder for Skelmoses kunder og kandidater.

Rodano AS er et norsk rekrutteringsfirma med udgangspunkt i Stavanger. Både kunder og kandidater vil derfor komme ind i et endnu større netværk, som giver øgede muligheder i Skandinavien.

Både danske virksomheder med afdelinger i Norge samt norske virksomheder i Danmark kan drage fordel af samarbejdet i forhold til rekruttering af medarbejdere.

Rodano og Skelmose har meget til fælles både hvad angår arbejdsområde og værdier.

Rolf Olavesen, ejer og seniorrådgiver i Rodano, er uddannet maskiningeniør og har mere end 30 års erfaring inden for olie og gas og den maritime sektor, bred ledelseserfaring og en baggrund inden for organisationsudvikling og rekruttering. Han har et stort netværk i både Norge og Danmark og har også bestyrelsesposter i begge lande.

Baggrunden for samarbejdet er et ønske om at kunne give vore kunder og kandidater bedre muligheder i en fortsat mere international verden. Der arbejdes på at indgå et lignende samarbejde med rekrutteringsfirmaer i Sverige og Tyskland.

Kontakt os gerne for en snak om hvilke muligheder dette giver, uanset om du leder efter en ny medarbejder, en rådgiver til strategi- og markedsplaner eller er klar til det næste karrieretrin.

 

 

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

ID
Inger Drengsgaard
Kommunikationsmedarbejder
+45 40727633 ild@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047