23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gastrobutikken.dk, Gør som de professionelle

VI er gået i luften med Gastrobutikken.dk, så nu kan du "gøre som de professionelle". Køb det gode grej, til den rigtige pris. Siden 1994 har vi solgt storkøkken hos Cateringinventar.dk - nu har vi åbnet for privatsalg via www.gastrobutikken.dk

Professionelt køkkengrej til private

www.gastrobutikken.dk er gået i luften. Her finder du et stort sortiment af professionelt udstyr til gode priser og høj kvalitet.

Bag Gastrobutikken.dk står ejerkredsen af Caterginventar.dk - en af danmarks største succeer indenfor storkøkkenudstyr og tilbehør de senere år. Et stigende antal henvendelser fra private har fået os til - endeligt - at åbne op for privatsalg via Gastrobutikken.dk


Vi elsker godt køkkenudstyr og vi elsker gode priser! Ved hjælp fra vores hovedside Cateringinventar.dk, hvor vi på ganske få år blevet blandt de førende leverandører af udstyr samt tilbehør til professionelle storkøkkener, handler vi ind i store partier hos anerkendte leverandører. Et stigende antal henvendelser fra private med interesse for det gode udstyr af højkvalitet – sammenholdt med de lave priser vi fører hos Cateringinventar.dk er grundlaget bag Gastrobutikken.dk.

Vi bruger vores energi på at finde de bedste produkter, forhandle de bedste priser og købe stort ind – produkternes kvalitet taler for sig selv. Du fortjener et godt produkt til en god pris!

Velkommen til Gastrobutikken.dk, Danmarks nye legeplads for alle med gastronomi i blodet.

http://gastrobutikken.dk/

KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18066904
P nummer: 1001423462

Kontaktperson

RHK

Send til en kollega

0.046