23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Foldbare pallecontainere sikrer optimal pladsudnyttelse

Hos Olitec Packaging tilbydes foldbare pallecontainere der ofte anvendes som flergangssystem mellem underleverandør og hovedleverandør. Og det er der flere gode grunde til.

Hos Olitec Packaging Solutions har vi et bredt sortiment af foldbare pallecontainere. Disse kan anvendes til både produktion, lager og forsendelsesopgaver.
Containerne er yderst velegnede til transport mellem underleverandører og produktion til både fødevarer, reservedele, komponenter og sortering af diverse materialer m.v .

Olitec har tre forskellige serier af foldbare pallecontainere:

Thorbox HP foldbare pallecontainere er fremstillet i ren ny plast og er godkendt til direkte kontakt med fødevarer. HP serien er fremstillet med glatte overflader for at sikre maksimal hygiejne og rengøringsvenlighed.

Olicon SF foldbare pallecontainere er fremstillet i ren, ny, HDPE og er ligesom HP godkendt for direkte kontakt med fødevarer. SF serien kan leveres i både lukkede og perforerede versioner, som alle er foldbare.

Thorbox EP er en let, men robust, foldbar pallecontainer. Åbningsluge på én langside er en mulighed på alle høje modeller. Thorbox EP foldbare pallekar har en højde på bare 260 mm. i nedfoldet tilstand.

På vores hjemmesíde kan du finde meget mere information om de forskellige foldbare pallecontainere. Der tilbydes både special- og standardstørrelser. Du er også meget velkommmen til at kontakte os på telefon 70 271 275 eller sende os en mail.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.048