23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Op til 80 % ENERGIBESPARELSER med skånsom omrøring

Se omrører-animationen, og opnå større effektivitet

Alfa Lavals omrørere har et fleksibelt, modulopbygget design, og modulopbygningen betyder lettere installation og vedligeholdelse. Det fortræffelige design sikrer kvalitet, ydelse og omkostningsbesparelser. De specialbyggede omrørere har glatte overflader, der fremmer det optimale flow og de strengeste hygiejnestandarder i fødevare-, mejeri-, drikkevare- og farmaceutisk industri samt i industrien for personal care.

Alfa Lavals EnSaFoil propeller samt vores specialudviklede EnSaFerm propeller til fermentering absorberer varmen i dit produkt og sparer dermed på energiforbruget. Propellens unikke form er udviklet på grundlag af omfattende fluiddynamiske undersøgelser og gør dem op til 400 % mere effektive end standard propeller.

Ud over at minimere energitabet kører vores propeller med nedsat hastighed uden at nedsætte pumpekapaciteten. Som følge heraf udsættes produktet for meget lav forskydningsspænding, og sammenlignet med omrørere med konventionelle propeller reducerer de energiforbruget med op til 80 %.

Får et overblik over Alfa Laval omrørere ved at klikke her.

HUSK! Alfa Laval udstiller på FoodTech messen på stand J7260. Vi ses i næste uge!

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047