23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eilersen på All About Automation messen den 25-26 januar 2017

Du kan møde Eilersen og se alle de nye Eilersen vejeceller i Hamborg den 25-26 januar 2017

Siden 1969 har Eilersen Electric i Kokkedal været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste industrielle sensorer i høj kvalitet baseret på kapacitiv teknologi til måling af kraft og vægt.

Eilersen vejeceller og vejeløsninger benyttes i dag i industrielle applikationer verden over, og ny produkter lanceres løbende bl.a. på messer og udstillinger.

All About Automation

Den 25-26 januar 2017 præsenterer Eilersen derfor de nyeste skud på stammen af digitale vejeceller til industrielle applikationer på All About Automation, messen for industriautomation i Nordtyskland.

Se Eilersen messeprofil her

Patenteret kapacitiv teknologi med unikke fordele

Eilersens omfattende know-how er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller. Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Robust med høj nøjagtighed

Eilersen vejeceller tåler op til 10 gange overlast, er fremstillet i rustfrit stål og hermetisk kapslet (IP68) ved lasersvejsning. Desuden har Eilersen vejeceller stor nøjagtighed (op til OIML C6), enestående pålidelighed, og tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation samt minimalt vedligehold til brug i hårde og krævende industrielle applikationer.

Eilersen vejeceller er tilgængelige i kapaciteter op til 500 tons og leveres med en bred vifte af instrumentering, herunder vejeterminaler samt vejemoduler med EtherNet IP, Modbus TCP/IP, PROFINET, Profibus DP, DeviceNet, RS485, 4-20mA og 0-10VDC grænseflader. Eilersen vejeceller og vejeløsninger kan leveres i OIML og ATEX certificerede versioner.

Alle Eilersen produkter udvikles, produceres og kalibreres individuelt i Eilersens egne produktionsfaciliteter i Danmark og Schweiz.

Ny produktbrochure fra Eilersen

Se mere her og download den nye produktbrochure NEXT GENERATION LOAD CELLS - se og download her

Har du spørgsmål eller ønsker mere information, så kontakt os i dag på tlf. 49 180 100

Eilersen Electric Digital Systems A/S
Kokkedal Industripark 4
2980 Kokkedal
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20907134
P nummer: 1008645848

Kontaktperson

FE
Frederik Eilersen
Direktør
job@eilersen.com

Send til en kollega

0.219