23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrket Innovationsagent-ordning

Innovationsagenterne hos FORCE Technology har styrket deres position indenfor teknologisk udvikling gennem ansættelsen af Jens Ulrich Nielsen som Innovationsagent.

Jens Ulrich kommer fra en stilling som afdelingschef for SEGES hos Landbrug og Fødevarer, og før det Teknologisk Institut, hvor han blandt andet har stået i spidsen for den højteknologiske udvikling af svineslagterierne, hvilket har resulteret i både et stort netværk samt en bred erfaring i Industri 4.0 teknologier.

Tidligere har Jens Ulrich udviklet og drevet en international konsulentforretning inden for procesoptimering og effektivisering.

Som Innovationsagent bliver Jens Ulrichs primære arbejdesopgaver at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at identificere faglig kompetence til løsning af teknologiske udviklingsmuligheder og medvirke til at skabe værdigenererende løsninger. Det kan være alt fra udvikling af nye teknologier over arbejdsprocesser til forretningsstrategier. Innovationsagenterne er som regel med fra identifikation af udviklings- og innovationsmuligheder til de indledende faser af udviklingsprojektet.

”Jeg ser frem til at hjælpe virksomhederne med teknologisk innovation, og medvirke til at styrke produktions Danmark” udtaler Jens Ulrich Nielsen og fortsætter ”Industri 4.0 passer perfekt til de danske produktions SMV’er, fordi den underbygger den fleksibilitet, der gør dansk industri så konkurrencedygtig.”

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NOG
Nina Okkels Gary
Marketingkoordinator
+45 43 25 08 06 nog@force.dk

Send til en kollega

0.079