23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store opbevaringstanke der kan rumme det meste

Olitec Packaging tilbyder opbevaringstanke med volumen på op til 9420 liter. Tankene er godkendt til opbevaring af kemikalier såvel som fødevarer, og er velegnet til indbygning i produktionsanlæg. Robustheden er i højsædet, og levetiden er lang.

Hos Olitec Packaging fås store Promens opbevaringstanke med volumen på 1170 til 9420 L. Tankene har en lang række anvendelses muligheder og er godkendt til opbevaring af de fleste kemikalier samt direkte kontakt med fødevarer. Tankene er særligt velegnede til indbygning i produktionsanlæg, og er særligt udbredt i fødevare- og medicinalproduktioner.

Alle Promens beholdere er rotationsstøbte og har således ingen støbekanter. Vægtykkelsen ligger på 8-14 mm, hvilket gør dem utrolig robuste, og de glatte overflade gør dem meget rengøringsvenlige. De anbefales til alle brancher hvor stabilitet er et krav.

Få mere inspiration i vores Promens katalog hvor du kan se hele udvalget af Promens opbevaringstanke, eller læs mere om de store opbevaringstanke på vores hjemmeside.

For yderligere information kontakt os på telefon 70 271 275 eller send en mail.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.047