23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny båndtype ideel til udfordringer med høj fugtighed og varme.

Det nye E3/1 U0/U0 blå FDA fra Forbo Siegling Danmark A/S er en banebrydende problemløser til steder med høj fugtighed og høje temperaturer.

Det imprægnerede væv på E 3/1 U0 / U0 blå FDA gør det til det ideelle alternativ til bomulds bånd som før blev brugt¨på bagerier. Den båndtype fungere rigtig godt i ekstreme omgivelsesbetingelser, og hvor der er høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed. På grund af dens fleksibilitet (kniv kanter er mulige) og dens lave vægt, er det et fremragende valg i mange applikationer, for eksempel i raskeskabe/tunneler.

Men hygiejne er ikke det eneste område, hvor E 3/1 U0 / U0 blå FDA scorer top karakterer, båndtypens modstand mod hydrolyse garanterer en lang levetid, og dermed høj effektivitet.

Disse karakteristika betyder, at i f.eks. pakkemaskiner til flasker, holder båndet sin form - selv akkumulerene processer er ingen hindring. Udover ovennævnte egenskaber har båndtypen meget lav krympning (selv ved højere temperaturer) dette gør det til et fantastisk "føde" og aftager bånd til f.eks. plastkrympnings tunneler.

Forbo Siegling Danmark A/S
Kirkebjerg Parkvej 34
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88108817
P nummer: 1003220405

Send til en kollega

0.047