23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maksimalt friske fisk og skaldyr

På den kommende Seafood Processing Global messe i dagene 25.-27. april 2017 stiller MULTIVAC skarpt på forlænget holdbarhed på fisk og skaldyr samt attraktiv salgsemballage.

MultiFreshTM er et koncept udviklet af MULTIVAC til pakning af delikate fødevarer på dybtrækningsmaskiner og traysealere. Overfolien, som lægger sig rundt om produktet som en hud, fladeforsegles med underfolien; det betyder, at også produkter med spidse eller hårde dele, som f.eks. ben eller skaller, fikseres i emballagen og pakkes sikkert. 

Inden for traysealing præsenterer MULTIVAC den fuldautomatiske T 300 H, en højkapacitets-model til skinpakning af en bred vifte af produkter i små og mellemstore partier. Da værktøjskonstruktionen er designet til et stort sortiment af trayformer og applikationer, er værktøjsskift meget hurtig. Elektriske drev til traytransport, løfteenhed og folieopvikler sikrer en energirigtig drift.   

R 105 MF dybtrækningsmaskinen er velegnet til produktion af vakuum-skin pakker. Modellen er designet til pakning af mindre og mellemstore partier og den er udstyret med integreret kædestyring af overfolien, der sikrer at overfolien føres sikkert ind i svejsestationen. 

Med BASELINE P 605 dobbeltkammermaskinen præsenterer MULTIVAC en økonomisk model til pakning i poser. Kammermålet er 600 x 745 x 200 mm, og pumpekapaciteten er på op til 300 m3/t. Dobbeltsvejsning sikrer endvidere en attraktiv, clean-looking emballage. Intuitiv betjeningspanel gør det nemt for personalet at betjene maskinen, og det sikres at evakuering, gasskylning og svejseprocesser kan reproduceres. 

Alle de udstillede maskinmodeller er  udført i det banebrydende MULTIVAC Hygienic DesignTM.

 

Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende producenter af pakkeløsninger til fødevarer, farma- og medical- samt industriprodukter. MULTIVACs produktprogram dækker praktisk taget alle kundekrav til pakkedesign, kapacitet og ressourceeffektivitet, og omfatter vakuumpakkemaskiner, traysealere, dybtrækningsmaskiner, etiketteringsanlæg, kvalitetskontroludstyr og automatiseringsløsninger – til turnkeylinjer. I MULTIVAC koncernen er der ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf ca. 1.900 befinder sig på hovedkontoret i Wolfertschwenden i Sydtyskland.. Med godt 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Kunder i hele verden drager fordel af den erfaring og knowhow, som de mere end 1.000 sælgere og teknikere besidder, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. Yderligere oplysninger kan ses på: www.multivac.com.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.032