23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få dobbelt sikkerhed med VARIBOX-væskecontainer

Olitec Packaging har udvidet sortimentet af væskecontainere med den helt nye VARIBOX. Med en stærk ydreboks og en integreret container sætter den nye standarder for sikkerhed ved opbevaring og transport af væsker.

VARIBOX er en særdeles stærk palletank fremstillet til transport og opbevaring af væske, herunder kemikalier. VARIBOX’en består af en stærk yderboks, som indeholder en container, der er resistent overfor de fleste kemikalier. Yderboksen er designet til at beskytte den indvendige container og sikre, at du kan få langvarig glæde og nytte af din VARIBOX.

VARIBOX væskecontainer er UN-godkendt til opbevaring og transport af kemikalier samt godkendt til fødevarer. De anvendte materialer er meget holdbare og kemikaliebestandige.

Uovertruffen styrke og holdbarhed

Palletanken fremstilles i ny, ren LLDPE plast. Et materiale af meget høj kvalitet, der også lever 100% op til lovgivningen om plastmaterialer, der kommer i kontakt med fødevarer. Plastens høje kvalitet gør, at korrosion undgås, og dine produkter ankommer til destinationen i samme stand, som de blev sendt.

VARIBOX'en er let at rengøre og du kan således undgå at dine produkter bliver forurenet.

Yderboksen har en aktiv levetid på hele 10 år, mens den integrerede container lovpligtigt skal skiftes ud efter 5 år for at holde UN-certificeringen.

Funktionalitet i højsædet

Det er muligt at få VARIBOX palletanken leveret med et trykudløsnings system, hvis man har at gøre med produkter, der skaber tryk i tanken.

Det er også muligt at få monteret et RFID mærkat på din VARIBOX palletank, hvilket gør det muligt at spore den gennem alle stadier i logistikken, hvor du vælger at sætte sporingsudstyret op.

Derudover er det kan man få sin VARIBOX leveret med enten viton eller EdpM pakning. 1000 L fås også med top- og bundsensor, samt non-return ventil til sugeslange. 

Fordele ved VARIBOX:

  • 100% tømning - reduceret mængde rester og spild
  • Lang levetid - færre udskiftningsomkostninger og reduceret påvirkning af miljøet
  • Optimerede produktdimensioner - mere effektiv pladsbenyttelse ved transport med lastbil
  • Fremstillet af 100% genanvendelige materialer
  • Samlet af let adskillelige dele - simpelgør genbrug af materialer
  • Holdbar palle - fremstillet af genanvendt plast
  • Kan håndteres med både truck og palleløfter

Er du interesseret i at vide mere om den nye VARIBOX kan du finde mere information og specifikationer på vores hjemmeside.

Du er også meget velkommmen til at kontakte os på telefon 70 271 275 eller sende os en mail.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.047