23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Pladeteknik og AVN Teknik står skulder ved skulder på VTM messen!

AVN Pladeteknik ser frem til at kunne vise de besøgende på messen de nyeste teknologier - inden for pladebearbejdning og laserskæring - fra den tyske maskinproducent TRUMPF.

Innovativt maskinkoncept!
”TRUMPF har virkelig tænkt ud af boksen med lanceringen af Tru-Punch 1000, som kan transformeres til kombi-maskinen Tru-Matic 1000 Fiber. Det spændende koncept gør det muligt at kombinere gængse teknologier inden for modulære stanse-/laserskære-maskinkonstruktioner. Det giver kunden en stor fleksibilitet, for når der investeres i en stansemaskine, så kan der tilføjes et laserskæremodul, hvis behovet opstår. Tru-Punch 1000, som er bare et af trækplastrene på stand C4146, er det direkte resultat af at udfordre den traditionelle måde at tænke maskiner på” - ifølge direkør, Christian Madsen fra AVN Pladeteknik.

Oplev Tru-Punch 1000 og hør mere om AVN Pladetekniks servicekoncept på stand
C 4146!

TRUMPF totalkoncept
"Vi sørger for at introducere vores kunder til den nyeste teknologi, så de kan holde sig ajour med nye muligheder, som kan øge produktiviteten på deres maskiner. Det er vigtig for os, at kunderne ikke ”bare” investerer i en maskine – en TRUMPF maskine er et totalkoncept, som indeholder en komplet kundepakke, som skaber tryghed i alle elementer og facetter omkring maskinen - lige fra ordre til opstilling af maskinen, implementering af nyt software, reservedele, uddannelse, kontakt til back-office, teknikere, og råd og vejledning osv. osv.” – afslutter direktør, Christian Madsen AVN Pladeteknik.

Nye agenturer
AVN Pladeteknik vil foruden maskiner fra TRUMPF også vise 2 nye agenturer frem på standen. De 2 nye agenturer - henholdsvis tyske Kohler inden for retteværk og tyske Ernst afgrate- og slibemaskiner - kommer fremadrettet til at indgå i AVN Pladetekniks eksisterende program.

AVN Teknik viser "highlights" fra Walter
Der vil på VTM messen bl.a. blive vist ”highlights” inden for spåntagende værktøjer til drejning, fræsning, gevind og boring samt værktøjsholdere.

Tiger▪tec® Gold
AVN Teknik vil bl.a. vise en helt ny generation af Walters vendeskær Tiger▪tec® Gold, med den særlige kombinationsbelægning, som er udviklet af specialister hos Walter AG i Tübingen.
Tiger▪tec® Gold har markant bedre egenskaber i form af længere standtid, øget produktivitet og større processikkerhed. Det skyldes delvist den innovative og særlige coating proces (ULP-CVD) - som Walters specialister netop anser for fremtidens teknologi.

Trækplaster
Walter AG vandt innovationsprisen med Tiger▪tec® Gold på årets AMB messe i Stuttgart. Tiger▪tec® Gold vil helt sikkert være et trækplaster på VTM messen i Odense sammen med TRUMPFs nye maskinkoncept.

AVN Teknik og AVN Pladeteknik udstiller på stand C4146

 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.11