23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uendelige muligheder med vakuum teknologi fra Voutotecnica

Med vort komplette vakuum program løser vi de fleste håndteringsopgaver lige fra de helt små dele der findes i høreapparater og i medicoudstyr til fiberkarosseridele samt automobilindustrien.

Vakuum teknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol af vakuum til selve håndteringsværktøjet.

Voutotecnica har ligeledes en lang række løsninger som reducerer energiforbruget i vakuum applikationerne. Dette er især gældende i ejektor applikationerne, hvor der ofte kan spares over 50% af luftforbruget.

Har du brug for at kunne generere vakuum på en maskine eller en robot der allerede er udstyret med trykluft, så er en vakuum ejektor en nem og billig løsning.

Indenfor håndtering i fødevareindustrien findes der også flere fordele, såsom metallisk sporbarhed af materialer i fødevarezoner og produkter til direkte håndtering af rå fødevare.

Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i en komplet enhed, der indeholder både vakuum ejektor, ventiler og sugekopper eller sugemåtter. Den giver mulighed for vertikal, horisontal og upside-down håndtering, hvilket giver frihed i programmeringen. Octopus kan suge på stort set alle overflader og emnet behøver ikke være centreret i forhold til sugemåtten.

AVS er leveringsdygtig i alt fra vakuumpumper og vakuumtanke til ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper.

AVS deltager på VTM 2017
Kig forbi stand A-1915, hvor du kan se demo modeller med vores vakuum teknologi
Kan du ikke vente, kan du se mere om sugekopper og gribere her

Husk også at følge os på LinkedIn, hvor vi også løbende kommer med nyheder og inspiration

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.094