23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prøv at programmere Universal Robots til VTM

På stand C-3046 tager hele familien Universal Robots godt i mod dig. UR3, UR5 og UR10 arbejder på højtryk for at vise deres værdi og muligheder.

Universal Robots' samarbejdende robotarme er lette at integrere i eksisterende produktionsmiljøer. Med deres seks led og meget store fleksibilitet er de designet til at efterligne bevægelserne i en menneskearm.

Robotternes store fordel er brugerfladen. Robotterne er lette at programmere, hurtig at sætte op og er lette at omstille til flere opgavetyper.

•        UR3: Den ultra fleksible Universal Robots UR3 leverer maksimal præcision til mindre produktionsmiljøer. UR3 kan løfte op til 3 kg og er særdeles velegnet til opgaver, som omfatter: montering af små genstande, limning, skruning, håndtering af værktøj, lodning og maling.

•        UR5: Den lette og fleksible Universal Robots UR5 giver dig mulighed for at automatisere gentagne og farlige opgaver, hvor der kræves en løfteevne på op til 5 kg. Lettere samarbejdsprocesser som pick & place og kontrol er perfekte opgaver til UR5.

•        UR10: Universal Robots UR10 er beregnet til større opgaver, hvor præcision og pålidelighed er af afgørende betydning. Den automatiserer processer og opgaver, som har en vægt på op til 10 kg.

Kom forbi standen og prøv selv at programmere og se robotterne i aktion – måske med din programmering.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.048