23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar op til 60 % tid og 70 % vand med Alfa Lavals nye effektive tankrengøringsmaskine

Den nye Alfa Laval TJ40G roterende tankrengøringsmaskine bruger en yderst kraftig strålestrøm til effektivt at rengøre vanskelige reststoffer i tanken og minimere risikoen for produktkontaminering

Besparelse på tid og vand er nogle af de KPI'er, der får mest opmærksomhed i hygiejneindustrierne. Den nye Alfa Laval TJ40G roterende tankrengøringsmaskine bruger en yderst kraftig strålestrøm til effektivt at rengøre vanskelige reststoffer i tanken og minimere risikoen for produktkontaminering. Dette roterende dysehoved med fire dyser rengør også tanke 60 % hurtigere end teknologi med statiske spraybolde, hvilket øger oppetiden i produktionen. Og fordi denne nye anordning rengør hurtigere, bruger den mindre vand og færre rengøringsmidler, hvilket reducerer driftsomkostningerne med op til 70 %.

Alfa Lavals TJ40G er i stand til at håndtere vanskelige reststoffer samt tørstoffer op til 1mm i rengøringsvæsken i tanke med en størrelse på 50-1000 m³. Dette er særlig vigtigt til krævende forarbejdningslinjer som for eksempel til anvendelse i et bryghus, hvor både størrelsen og mængden af partikler kan blive recirkuleret i rengøringsmedierne, før rengøringcyklussen er gennemført.

Læs mere om dette produkt på Alfa Lavals hjemmeside.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047