23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv portionspakning

På interpack 2017 i Düsseldorf præsenterer MULTIVAC en løsning til portionspakning i form af en R 145 pakkemaskine med innovativ form- og konturskæring. En H 052 robot ensretter pakkerne og fører dem videre i pakkelinjen.

Den innovative løsning fra MULTIVAC gør det muligt for mindre virksomheder, for hvem det hidtidige udstyr på markedet ikke har været interessant, at portionspakke bl.a. marmelade, salatdressinger og saucer effektivt og økonomisk. 

Den innovative form- og konturskæring med korte indstillingstider giver stor fleksibilitet i forhold til pakkedesign, materialevalg og det format som skal anvendes. Og da der ikke produceres restfolie (ingen strimler mellem pakkerne) opnås en materialebesparelse og dermed lavere omkostninger.

Der kan også fremstilles forskellige former med det nye skæresystem, men det kræver ikke så meget plads som de traditionelle systemer. På interpack præsenteres systemet på R 145 modellen, men kan i øvrigt indsættes i alle pakkemaskiner. 

På interpack præsenterer MULTIVAC endvidere H 052 robotten til ensretning af pakkerne fra skæreværktøjet. Griberen fikserer portionspakkerne under skæreprocessen, flytter derefter alle de gode pakker inden den fører dem videre i pakkelinjen. Integration af H 052 i linjestyringen sikrer, at alle relevante parametre fra upstream-processerne overføres sikkert til robotten. 

Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende producenter af pakkeløsninger til fødevarer, farma- og medical- samt industriprodukter. MULTIVACs produktprogram dækker praktisk taget alle kundekrav til pakkedesign, kapacitet og ressourceeffektivitet, og omfatter vakuumpakkemaskiner, traysealere, dybtrækningsmaskiner, etiketteringsanlæg, kvalitetskontroludstyr og automatiseringsløsninger – til turnkeylinjer. I MULTIVAC koncernen er der ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf ca. 1.900 befinder sig på hovedkontoret i Wolfertschwenden i Sydtyskland. Med godt 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Kunder i hele verden drager fordel af den erfaring og knowhow, som de mere end 1.000 sælgere og teknikere besidder, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. Yderligere oplysninger kan ses på: www.multivac.com.

 

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.046