Seminar: Sous vide MEAT

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMRI Teknologisk Institut

Målet med seminaret er at dele viden omkring fødevaresikkerhed, teknologiske løsninger og produktkvalitet i relation til sous vide-tilberedning – både i stor og lille skala.

Derudover vil der være gode muligheder for at styrke sit netværk under demo-sessionen, hvor producenter af udstyr, emballage og fødevarer viser deres svar på state-of-the art inden for sous vide.

 

Vel mødt 26. april 2017, kl 9.30-16.00

Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V.

Registrering hos Jeppe Hagedorn (jehh@lf.dk) senest 15. april. 

450 kr. i tilmeldingsgebyr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMRI Teknologisk Institut

Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Danmark
DMRI Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.103