23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krympepakning af kød- og pølsevarer

På interpack præsenterer MULTIVAC B 325, en ny efterspurgt kammermaskine til posepakning af fødevarer. For første gang kan den ses i kombination med den nye, kompakte SE 320 krympetank.

Den kompakte og betjeningsvenlige højkapacitetsmaskine, B 325, blev vist på IFFA i maj 2016 – og der er allerede mange maskiner i drift på verdensplan. Kunderne sætter især pris på den store produktionsvolumen med op til tre takter pr. min. og den meget fine pakkekvalitet. Med en kammerstørrelse på 1.000 x 630 x 180 mm (B x D x H) er denne model specielt velegnet til automatiseret pakning af store serier af fersk og forædlet kød samt pølser, skinke og bacon. B 325 anvendes endvidere til modnings- og transportemballage til osteblokke og cateringudskæringer som f.eks. oksefilet og –ben. Den enkle og hurtige justering af svejsehøjde med tilpasning til produktet er blevet vel modtaget hos kunderne. Indstilling af svejsehøjden til det pågældende produkt sker hurtigt og uden brug af værktøj. Kammeret er udstyret med plug-in svejseskinner for og bag på hver 1.000 mm, og der kan lægges i maskinen fra begge sider. 

På interpack vises maskinen i en komplet krympepakningslinje med den nye MULTIVAC SE 320 krympetank. Krympeenheden kan kombineres med små båndkammermaskiner som f.eks. B 210, B 325 og B 310, også med dybtrækningsmaskiner og det er endvidere muligt at indsætte den sammen med lignende maskiner fra andre leverandører. Den udstillede linje med B 325 og SE 320 leveres til en gunstig pris, den kræver minimal plads (kun 3,905 x 1,465 mm) og er nem at betjene. 

Synkroniseringen sikrer at pakkeproceduren forløber gnidningsløst. Produkterne eller serierne der kan veje op til 80 kg føres via et automatiseret indløbsbånd fra pakkemaskinen ind i krympetanken, som indeholder 360 l vand. Båndet sænkes ned i 93 grader varmt vand, men temperaturen kan tilpasses det enkelte produkt. Efter en kort, justerbar nedsænkningstid, transporteres de krympede pakker ud på et andet transportbånd. Som option kan linjen kompletteres med en MULTIVAC TE 115 tørretunnel til tørring af produkterne. 

Pga. den korte nedsænkningstid og varmepåvirkning er krympeprocessen meget skånsom ved følsomme fødevarer. Da krympefolien er krympet tæt ind til produktet som en anden hud, forlænges holdbarheden væsentligt, og væskeudsivning ved f.eks. fersk kød hindres i væsentlig grad. 

Den kompakte krympetank, som kun er 1,1 m lang, er energirigtig grundet god isolation, og selvfølgelig lever den op til MULTIVAC's høje hygiejnestandarder. Servicering og rengøring af krympetanken er enkel og hurtig, da det lette udløbsbånd nemt kan demonteres eller skråtstilles af én person.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047