23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Integrerede pakkeløsninger fra én leverandør

MULTIVAC udstiller på interpack som erfaren producent af automationsløsninger med en portefølje, der dækker alle slags automationsopgaver og integrationsniveauer.

Med en helhedsorienteret forståelse af, at kundens produkter og behov, produkttilførsel, mærkning, kvalitetskontrol samt kartonnering og palletering er en del af fuldautomatiske løsninger i tillæg til pakning, præsenterer MULTIVAC en komplet linje til pakning af slicevarer.

R 235 pakkemaskinen er specielt designet til flade pakker med slicede produkter. Et hurtigskiftesystem til form- og svejseværktøjer gør omstilling af maskinen til andre pakkeformater simpel. Forskellige etiketterings- og mærkningssystemer kan ligeledes nemt integreres. Maskinen kan endvidere leveres med ophæng til jumborulleunderfolie for at minimere stoptider. 

Endvidere har R 235 interface til slicer. Slicerens tilførselsbånd kan med det pladsbesparende design placeres vandret på højde med folieniveau. Yderligere transportbånd er ikke nødvendige – det sparer værdifuld plads og reducerer investeringsomkostningerne. 

Til fyldning af pakker med slicevarer vises to forskellige systemer på linjen - MULTIVAC Horizontal Loader og MULTIVAC Pick-and-Place. Begge systemer er designet til ilægning af slicevarer sikkert og hygiejnisk og med stor hastighed. 

Pakkerne etiketteres med en L 330 båndetiketterer og linjen er opbygget med en H 130 robot til kartonnering.  

 

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047