23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Førsteklasses fiskeforarbejdning på SPG i Bruxelles

Kyocera Unimerco udstiller en bred vifte af standard og specialfremstillede skærende værktøjer i Bruxelles, 25.-27. april 2017.

Seafood Processing Global (SPG), som finder sted 25.-27. april 2017, er verdens største messe for produktion og forarbejdning af fisk og skaldyr.

På Kyocera Unimercos stand kan besøgende se et stort udvalg af knive, klinger og tilbehør til alle typer af fiskeforarbejdning – f.eks. rensning, filetering, afskinding og emballering.

UNI-X – unik specialfremstillet skæreløsning
Den nye rundkniv UNI-X udmærker sig på alle områder. Den har uovertruffen standtid, er nem at genopslibe, og så ruster den ikke. Det er med til at sikre lavere produktionsomkostninger.

UNI-X er en videreudvikling af Kyocera Unimercos velkendte UNI-7-rundkniv, og er således baseret på mange års erfaring og knowhow.

Bredt udvalg af standardknive i høj kvalitet
Ud over UNI-X tilbyder Kyocera Unimerco højpræcisionsknive til et bredt udvalg af maskiner til forarbejdning af fisk – til konkurrencedygtige, mængdebaserede priser.

Produktprogrammet bliver konstant udvidet og optimeret. Alt er i høj kvalitet og produceret efter gældende krav og standarder.

Mangeårig erfaring og et globalt netværk af forhandlere sikrer fremragende service og hurtig levering fra lager.

KYOCERA UNIMERCO Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047