23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort udvalg af følgeseddellommer

Hos ALBE Emballage A/S kan du få produceret en følgeseddellomme lige præcis som du ønsker den. Desuden lagerfører vi naturligvis også en lang række standard følgeseddellommer i mange forskellige størrelser samt med og uden tryk.

Følgeseddellommer fra ALBE Emballage A/S
De fleste virksomheder anvender følgeseddellommer på deres forsendelser, for at kunne tilbyde levering dagen efter bestilling lagerfører ALBE Emballage A/S et bredt udvalg af følgeseddellommer.

Følgeseddellommer i mange størrelser
Uanset hvilken størrelse følgeseddellomme du skal bruge burde det være muligt at finde en der passer i vores sortiment. Du kan se oversigten over størrelser på vores hjemmeside under følgeseddellommer. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 så hjælper vi gerne med at finde den rigtige størrelse samt en god pris.

Ud over følgeseddellommer i mange størrelser leveres lommerne desuden også med eller uden tryk. De trykte følgeseddellommer leveres med flere forskellige typer tryk, f.eks. Følgeseddel/Faktura mv.

Skal du bruge noget helt specielt?
Skal du bruge lommerne i en speciel størrelse, en ekstra kraftig kvalitet eller f.eks. med dit logo tryk på så klarer vi også den. Alt afhængig af den mænde du skal bruge er der forskellige mængder. Men uanset om du skal bruge mange eller få lommer, så kan du få speciel tryk på lommen.

Ring allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 og få en god pris. Du kan alternativt også sende en mail til: albe@albeemballage.dk så kontakter vi dig snarest.

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.048