23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øjeblikkelig indvirkning på effektiviteten og energibesparelserne

SE, HVORDAN BYRNE DAIRY OPNÅR: 25 % stigning i driftsmæssig effektivitet og 30 % energibesparelser

Byrne Dairy i New York er en stor producent og distributør af yoghurter, cremefraiche, mælk, fløde, is og forskellige andre mejeriprodukter. Mejeriet får over 50 millioner amerikanske pund (ca. 22 mio. liter) mælk ind hver måned. Virksomhedens nyeste anlæg blev færdiggjort i 2014 og kører fem-seks dage om ugen for at holde trit med efterspørgslen. Der produceres 600.000 pund (ca. 265.000 liter) produkter på en typisk uge med stærk fokus på procesforbedring.

Mike Sima, senior procesingeniør, forklarer: "På grund af en kontinuerlig forbedringsmetode har Byrne Dairy taget stormskridt inden for driftseffektivitet og gennemløb. Faktisk rapporterede vi for nylig en 25 % stigning i driftseffektivitet på en af produktlinjerne."

En hurtig løsning maksimerede effektiviteten
Maksimering af effektiviteten i alle processer er afgørende for Byrne Dairys succes. Anlægget benytter nu en Alfa Laval LKH Prime pumpe som nøglekomponent til støtte i produktionen. Det begyndte med, at Byrne Dairy tilføjede Alfa Laval LKH Prime pumpen som en hurtig løsning på et produktionsproblem, idet den blev installeret for midlertidigt at minimere indvirkningen af, at den eksisterende pumpe var ude af drift.

Alfa Lavals LKH Prime pumpe fungerer specifikt som en returpumpe med Clean-In-Place (CIP), til at tømme de dyrkede fyldstoffer og derefter flytte CIP-opløsningen tilbage til CIP-anlægget. Næsten umiddelbart efter installationen opdagede Byrne, hvor meget bedre denne pumpe fungerede sammenlignet med den tidligere pumpe.

Alsidig og pålidelig - med en energibesparelse på 30 %
Alfa Laval LKH Prime pumpens alsidighed er mærkbar. Ejeromkostningerne er lave, og den er designet til at køre med et lavt støjniveau. Selv om Byrne Dairy primært bruger Alfa Lavals LKH Prime pumpe som en CIP-returpumpe, bearbejder anlægget en stor produktmængde, og som en del af produktionsprocessen skal anlæggets fylder rengøres regelmæssigt.

Mike Sima mente, at designet og propelteknologien fungerede bedre end traditionelle væskeringpumper. Hans kommentar var: "Denne pumpe havde overhovedet ingen problemer med selvsugning. Jeg tror, at enhver anden pumpe ville have haft besvær med denne opgave." Han tilføjede, at de måske ikke kunne have rengjort fylderen med en anden pumpe.

Foruden ydelsen har Byrne noteret sig en energibesparelse på ca. 30 %, som skyldes Alfa Laval LKH Prime. Sima sagde: "Byrne Dairy er nu i stand til at opnå et bedre, mere jævnt returløb og samtidig bruge mindre energi."

Læs hele kundehistorien her.

Læs mere om LKH pumpen her.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.063