23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZF Danmark forhandler Robotgear og Præcisionsgear i kompakt serien MELIOR MOTION

Med næsten 30 års ekspertise i udvikling og produktion af præcise, slørfrie special gear er Premium Stephan en ledende leverandør til Robotindustrien

Den nye MELIOR MOTION serie er en spændende innovativ gearserie specielt udviklet for Robotter, medicinal industrien, maskinværktøjer samt mange andre typer automation.

Behovet for meget præcise gear i maskiner og fabrikationer er støt stigende. De vigtigste krav er lavt slør og stort moment, hvor man samtidig skal tænke på at have optimale værdier indenfor høj torsional stivhed i et kompakt design.

Premium Stephan tilbyder ikke kun en ny standard serie af præcisionsgear men har også mulighed for at tilbyde specielle løsninger, den imponerende viden i design og produktion hos vore ingeniører er baseret på mere end et kvart århundred med udvikling af præcisionsgear for individuelle, kundespecifikke ønsker fra automatiserings industrien.

Serien kan leveres som færdige lukkede gear, og alternativt som pre samlet for indbygning direkte i en produktion.

Alle størrelser kan leveres med motorflange, fast aksel eller hulaksel med boring op til 73 mm, f.eks. for gennemføring af kabler.

ZF - Præcisionsgear MELIOR MOTION

Størrelser: 7

Udvekslinger: 45-200

Nominel moment: Op til 3250 Nm

Accelerations moment: Op til 4545 Nm

Yder diameter: 165-329 mm

Udførelser: Fast aksel, hulaksel, motorflange eller integreret motor.

ZF Danmark ApS
Tåstrupgårdsvej 8-10
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81091412
P nummer: 1002613491

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047