23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KIA Motors Corporation og TOTAL udvider samarbejde

KIA Motors Corporation og TOTAL har forlænget og udvidet den globale samarbejdsaftale. Derved fortsætter TOTAL som KIA Motors foretrukne leverandør af smøremidler de næste 5 år.

KIA Motors Corporation og TOTAL har forlænget og udvidet den globale samarbejdsaftale. Derved fortsætter TOTAL som KIA Motors foretrukne leverandør af smøremidler de næste 5 år.  Samarbejdet mellem TOTAL og KIA er globalt, såvel som lokalt. TOTAL Denmark og KIA Denmark har netop også forlænget samarbejdsaftalen med 5 år.

– Vi er vældig glade over at have fornyet vores globale samarbejde med KIA Motors Corporation, samt at vi har fornyet aftalen med KIA Danmark, siger Franck Maurin, administrerende direktør for TOTAL Nordic. TOTALs smøremidler vil blive påfyldt alle KIA modeller fra fabrikken og TOTAL vil være det eksklusive anbefalede brand for alle i KIAs globale servicenetværk.

Ejere af KIA køretøjer samt KIA værksteder vil have adgang til højtydende motorolier. Disse motorolier er udviklet særligt til KIA motorer. Det betyder, at motorolierne har en optimal effekt på KIA motorers ydeevne og pålidelighed, mens de giver reduktion af køretøjets CO2 emissioner.

 
 
 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.047