23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High Lift Chip Trapper flytter væsker længere og højere

AVS Danmark tilbyder nu en ny patenteret High Lift Chip Trapper fra Exair.

Den nye trykluftdrevne High Lift Chip Trapper tilbyder en hurtig og nem måde at rengøre kølemiddel sumpe, oliespild eller brønde. High Lift Chip Trapper fjerner de faste stoffer som f.eks. chips, svovl og spåner ud af brugte kølevæsker og andre væsker med et løft på op til 4,5 meter eller med vandret vakuum på op til 6 meter. Forlæng kølevæskens levetid og fjern bekymringen om olieaffaldsstoffer, der ødelægger udstyret.

Metalspåner i en maskine sump kan blokere indgangen til kølevæskepumpen, som så reducerer kølevæskestrømmen og forårsager varme-relaterede skader på de dyre dele og værktøjer. Regelmæssig rengøring af sumpen med en High Lift Chip Trapper eliminerer dette problem samt den tabte produktions- og nedetid.

High Lift Chip Trapper suger den beskidte væske ind i den medfølgende tromle og fanger alle de faste stoffer ind i en genanvendelig filterpose. Ved at dreje flowventilen, bliver den rengjorte væske pumpet ud igen. Der er ingen motorer eller løse dele, der kan tilstoppe eller slides. Den sikre drift skyldes en indbygget tryk/vakuum udløser og en automatisk sikkerhedsafbrydelse, der forhindrer udslip eller overfyldning.

High Lift Chip Trapper model 6190 er tilgængelig med 114, 208 og 416 liters kapaciteter. Systemer indeholder en to-vejs pumpe i rustfrit stål, retnings flowventil, tromle, tromlelåg, lukkeventil, 3 meter vakuumslange, 6 meter trykluftslange, chip-stang, 2 filterposer og en drum dolly (hjul).

High Lift Chip Trapperne er CE-kompatible.

Ring til os på 4656 4343 eller
Besøg avsdanmark.dk for at se hele produktlinjen af Chip Trappere

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.062