23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Synflex viser stansede og formede folier og laminater på HI2017

Synflex er meget mere end en distributør af produkter til vikleindustrien. Synflex er også en betydelig producent af f.eks. laminater og stansedele til industrien generelt.

Synflex er mest kendt for sit komplette program af produkter og tekniske kompetencer inden for materialer til produktion af elektromotorer og transformatorer. Men mange af de samme materialer kan bruges i mange andre industrier og til mange andre opgaver. Det vil du kunne opleve på vores stand på HI2017.

Vi arbejder i materialer som polyætylenfolie (SYNtherm® P, Mylar®, Melinex®, Teonex®), polyamidfolie (SYNtherm® H, Kapton®), aramidpapir (SYNtherm® YT, Nomex®), aluminiumsfolie, kobberfolie, varmeledende materialer og meget mere. Noget kan leveres i hele ruller eller skæres i bånd mens andet kan stanses eller formes til emner efter tegning. Det hele kan desuden fås med eller uden klæb.  

Materialerne bruges ofte til mekanisk, elektrisk eller termisk adskillelse i apparater og kapslinger. Nogle bruges som elektrisk ledende bånd. Andre bruges i serigrafiske opgaver eller som slipmiddel i støbeforme. Vi kan producere låseskiver, afstandsstykker og sliddele - det er kun fantasien, der sætter grænserne, men dem flytter vi gerne i samarbejde med dig.

Læs mere om vores papir og folier her.

Læs mere om vores tape her.

Læs lidt mere om vores stansede og formede dele her.

SynFlex A/S
Lejrvej 3
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39328917
P nummer: 1003059590

Kontaktperson

MHO
Mads Hesselbæk Olesen
Adm. direktør
mo@synflex.dk

Send til en kollega

0.062