23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Procesudstyr til fødevareindustrien

NTF Procesudstyr i rustfrit stål lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad. NTF Maskinafskærmning anvendes bredt i industrien og øger sikkerheden omkring maskiner.

NY PRODUKTIONSCHEF OPTIMERER PRODUKTION YDERLIGERE

NTF-Aalborg har ansat Carsten Albertsen som produktionschef. Carsten er udlært maskinarbejder og teknonom og har flere lederuddannelser. Derudover bliver vores dygtige handelselev Carina Bager snart udlært. Carina har gennem sin elevtid udvist store kompetencer inden for salg og service.

DET HANDLER OM FØDEVARESIKKERHED
Fødevarevirksomheder skal overholde en lang række forebyggende regler inden for hygiejne og indretning for at sikre de sundhedsmæssige forhold over for forbrugerne. Hygiejnisk procesudstyr baner vejen for højere fødevaresikkerhed og et optimeret produktionsflow.

NTF-Aalborg er specialiseret i produktion af hygiejnisk og rengøringsvenligt procesudstyr i rustfrit stål. Vi tilbyder løsninger til røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning og optøning, herunder røgvogne, trådriste, forædlingsgitre, trådkurve, kødkroge og røgstokke.

ROBOTTEN SKAL AFSKÆRMES HYGIEJNISK
NTF rustfri maskinafskærmning øger sikkerheden hos fødevarevirksomheder og sikrer medarbejdere mod tilskadekomster, idet bl.a. robotter, slagterimaskiner, varme industriovne og farlige maskiner til presning, opskæring og sortering afskærmes.

NTF afskærmningen, som nedenfor er vist på Interpack udstillingen i Düsseldorf, har et hygiejnisk design, som sikrer effektiv rengøring og mindsker risikoen for bakteriologisk forurening.

Læs mere om vores løsninger på WWW.NTF.DK.

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.063