23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er der risiko for bakterievækst og toksiner?

DMRI har udviklet flere modeller, som kan forudsige vækst af patogene bakterier – nyeste skud på stammen er Staphtox risk predictor.

Denne model kan forudsige både vækst af bakterien S. aureus og risiko for dannelse af Staphylococcus enterotoxin under let varmebehandling af kød eller under fermentering af spegepølser.Modellen er gratis tilgængelig for producenter og andre interessenter på www.dmripredict.dk – kontakt os for kursus og yderligere spørgsmål.

Under produktion af let varmebehandlet kød og under fermentering af spegepølser udpeges S. aureus ofte som en hazzard. Det kræves, at producenter kan dokumentere, at bakterien S.aureus ikke opformeres til et uacceptabelt højt niveau under produktion.

Teknologisk Institut
Gregersensvej 9
2630 Tåstrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047