23948sdkhjf

Slagterier etablerer ny kødopskæringsvirksomhed

To slagterier går sammen med københavnervirksomhed og etablerer ny kødopskæringsvirksomhed i Farsø. Ideen er at producere og levere danske okse- og kalvekødsudskæringer af høj kvalitet.
Det tidligere Arla-mejeri i Farsø skal omdannes til kødopskæringsvirksomhed.

A/S Hjalmar Nielsen i Aalestrup og DLK Aarhus er gået sammen med det københavnske firma ECB Kød A/S om at etablere en ny kødopskæringsvirksomhed i Farsø, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Aalestrup-slagteriet har sammen med DLK Aarhus igennem et par år undersøgt mulighederne for bedre at kunne udnytte de råvarer, man har på de to slagterier. Tilsammen slagter de cirka 65.000 kreaturer årligt.

Da ECB Kød A/S stod og skulle finde nye lokaler til deres opskæringsafdeling, valgte de tre parter at etablere en fælles kødopskæringsvirksomhed, Himmerlandskød A/S. Et nyt topmoderne produktionsanlæg ventes at stå klar til september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125