23948sdkhjf

Brimas fejrer 10 års jubilæum og udvider forretningsområdet

Brimas kunne 1. november fejre 10 års jubilæum og i virksomheden glæder man sig over ikke at være berørt at den globale finanskrise. Tværtimod går det så godt, at forretningskonceptet nu udvides.
Den1. november 1998 blev grundstenen til det nuværende Brimas A/S lagt, idet de to brødre Peter og Thomas Iversen, stiftede et I/S under navnet Brdr. Iversen. Forretningsområdet er løbende blevet udvidet og for nylig blev navnet ligeledes ændret til Brimas A/S.

Direktør Peter Iversen udtaler:

- Med vores moderne fabrikslayout og dygtige medarbejdere, samt en filosofi og motto om levering af kvalitet til tiden, ser det ud til at vi styrer direkte uden om finanskrisen. Det virker som om at kunderne husker, at vi også i de travle perioder holder hvad vi lover.

Og der er nok at se til for virksomheden, der netop er flyttet ind i det nybyggede 2000 m2 store domicil på Satellitvej i Horsens. Ikke mindst fordi virksomheden nu udvider med endnu et forretningsområde.

Brimas A/S udvider forretningsområdet.
Brimas A/S udvider forretningsområdet til også at omfatte rådgivning og konstruktion.

- Hos Brimas A/S har alle en håndværksmæssig baggrund indenfor metalbranchen. Dette sikrer at kunden får en optimal service og sparring med den ansvarlige projektleder eller konstruktør. For at vedblive at være en af branchens bedste samarbejdspartnere indenfor forarbejdning af specialopgaver til industrien, har vi ansat to ingeniører til at varetage det stigende behov for rådgivning og konstruktion. Vi kan konstruere, styrkeberegne og visualisere kundens emner og projekter i 3-D tegneprogrammer, fortæller adm. direktør Thomas Iversen.

Kilde: Brimas A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078