23948sdkhjf

Dansk-norsk samarbejde om industriel gastronomi

Aftalen omhandler, hvordan man får det bedste fra den gastronomiske verden udviklet og bredt ud til fødevareproducenter og detailhandel og i sidste ende forbrugerne.
GTS-instituttet AgroTech A/S har netop underskrevet en aftale om udviklingssamarbejde af industriel gastronomisk innovation med to norske partnere, Gastronomisk Institut A/S og Måltidets Hus A/S, begge fra Stavanger.

Adm. direktør Rene Logie Damkjer fra AgroTech siger, at det var nødvendigt at gå uden for Danmark for at finde de rette partnere.

- I Norge er man lykkedes meget bedre end i Danmark med at få konkrete samarbejder mellem gastronomer og virksomheder til at fungere, og med AgroTechs kompetencer og erfaring inden for fødevareinnovation er vi overbeviste om, at projektet bliver en succes.

Samarbejdsparterne har en fælles strategi for at opbygge viden indenfor området industriel gastronomi. Denne viden skal bidrage til at øge værdiskabelsen i industriel madproduktion. Udviklingen af viden sker i koblingen mellem kokkefaget, industrien og forskning.

Med IGI – Industriel Gastronomisk Innovation – menes metoder for innovation, der tager udgangspunkt i gastronomien, og systematiserer processer og metoder, så de kan overføres til industriens behov og standarder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218