23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Friis-Holm Chokolade er Europas bedste

Friis-Holm Chokolade vandt en guld- og to sølvmedaljer, da Europas bedste chokoladebarer blev kåret i London under International Chocolate Awards 2013.
















  • Europæisk guld: Friis-Holm Dark Milk 55 % (mælk)
  • Europæisk sølv og dansk guld: Friis-Holm Barba 70 % (mørk)
  • Europæisk sølv: Nicaliso 70 % (mørk)
















Friis-Holm Chokolades tidligere awards

  • Chokoladeselskabets årspris 2012.
  • Dark Milk 55 % - Sølvmedaljevinder med International Chocolate Awards 2012
  • Dark Milk 65 % - Blandt de syv bedste mælkechokolader til International Chocolate Awards 2012
  • Chuno Double Turned 70 % - Guldmedalje med to stjerner ved Great Taste Awards 2011
  • Nicaliso 70 % - Sølvmedalje med Academy of Chocolate 2011 og Guldmedalje med en stjerne ved Great Taste Awards 2012











BREAKING
{{ article.headline }}
0.094