23948sdkhjf

Irma indtager Rådhuspladsen

Irma åbner i dag en ny butik i Industrien Hus på Rådhuspladsen. Den nye butik bliver kædens rugekasse for afprøvning af helt nye områder.
Med åbning på Rådhuspladsen kommer den nye Irma-butik til at ligge på en af Danmarks bedste beliggenheder.

- Det forpligter, siger Irmas kædedirektør Jesper Uggerhøj, og fortsætter:

- Derfor bliver vores nye Irma på Rådhuspladsen også en rugekasse for nogle af de nye områder, vi arbejder med for at Irma fortsat kan styrke sin position som det førende supermarked inden for kvalitet og innovation.

Der er indrettet et særligt område i butikken, hvor Irma har premiere på en ny strategisk alliance med en af Københavns bedste bagere gennem 4 generationer, Reinh. van Hauen. Og som et andet nyt tiltag vil Irma også tilbyde friskbrygget Irmakaffe to-go.

I vinafdelingen er der premiere på et nyt samarbejde med restauranten Kong Hans Kælder. Her byder supermarkedet på et udvalg håndplukket sortiment af eksklusive vine, der udelukkende sælges i Irma. Sortimentet vil løbende blive tilpasset, så det passer til sæsonernes skiftende menuer.

Som den første og eneste Irma vil butikken have åbent fra klokken 7-24 alle ugens dage. Leder af butikken er Jesper Hulvej, der kommer fra jobbet som butikschef i Irma Jernbane Allé i Vanløse.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062