23948sdkhjf

Dupont-år uden arbejdsulykker

Dupont i Grindsted kan fejre et helt år uden arbejdsulykker.
Dupont-fabrikken i Grindsted, der producerer fødevareingredienser, har knap 500 medarbejdere. Inden for det seneste år har de passet så godt på hinanden, at der ikke er indrapporteret en eneste ulykke. Det blev mandag fejret med lagkage til alle, skriver JydskeVestkysten.

- Det er virkelig værd at fejre, at vi er så gode til at passe på hinanden. Vi hører til i en koncern, der er kendt for at være endog ekstremt fokuseret på sikkerhed. Mange fabrikker rundt om i verden har ikke haft ulykker i flere årtier. Men når man tænker på, at vores fabrik selv i Dupont-målestok er en stor arbejdsplads, og at der i vores processer blandt andet arbejdes med høje temperaturer, så er det en helt fremragende indsats, der er leveret. Faktisk er Grindsted med til at trække koncernens uheldsgennemsnit ned, siger fabriksdirektør Martin K. Madsen til avisen.

Karsten Kjærgaard, som er fabrikkens miljø- og sikkerhedschef mindes år, hvor der var op til 15 uheld. Og der har ligeledes været år med sygemeldinger på mindre skader, men i år glæder man sig over der hverken har været ulykker eller mindre skader med efterfølgende sygemeldinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.208