23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesfremstød for svine-teknologi

Danske producenter af teknologi til svineproduktion får mulighed for at vise kompetencer og løsninger frem på Frankrigs største landbrugsmesse til efteråret.
Landbrug og Fødevarer forbereder i samarbejde med den danske ambassade i Paris et fælles-fremstød på den store franske landbrugsmesse SPACE den10.-13. september.

Frankrig er den fjerde største producent af svin i Europa med en bestand på knap 14 millioner grise. Den franske svinesektor står i de kommende år over for en større modernisering i de dele af sektoren, som i dag lider af manglende investeringer. Det giver gode muligheder for danske producenter af teknologi til sektoren, specielt inden for områder som dyrevelfærd, miljø- og energiteknologi samt værktøjer til produktionsoptimering.

Dansk svineproduktion har i forvejen et positivt ry i Frankrig, som anser de danske svineproducenter blandt de bedste i verden. Dette ry kan danske producenter af teknologi til sektoren nyde godt af.

SPACE er den største landbrugsmesse i Frankrig med næsten 110.000 besøgende og finder sted i Rennes i Bretagne, som står for over 50 procent af den franske svineproduktion.

En meget stor del af SPACE’s besøgende er landmænd, og det er altså en mulighed for at komme i direkte dialog med slutbrugeren af et produkt.

Få yderligere information her

Kilde: Eksportrådet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1