23948sdkhjf

Carlsberg-direktør modtager æresmedalje

Direktør for Carlsbergs russiske datterselskab, Baltika Breweries, har modtaget royal æresmedalje for at promovere Carlsbergs danske ophav og fremme den største danske investering i Rusland.
I de seneste år har Isaac Sheps, der både er administrerende direktør for Baltika Breweries og senior vice president for Carlsberg i Østeuropa, formået at styrke Carlsbergs position i Rusland yderligere til en markedsandel tæt på 40% i 2012 - en udvikling, der i stor grad skyldes direktørens fokus på kvalitet, ledelse og eksekvering.

Sheps har igennem mange år arbejdet for Carlsberg og har flere succeser bag sig. I 2008 blev han udnævnt til administrerende direktør for Carlsberg UK og havde også der succes med at vende forretningen. Han opnåede en tredobling i indtjeningen og en stigning i markedsandelen fra 13 til mere end 15 procent på et tidspunkt, hvor det britiske ølmarked var i tilbagegang.

- Isaac Sheps har i sit arbejde gjort en stor indsats for at promovere Carlsbergs danske ophav, for eksempel under Kronprinsessens besøg i Sankt Petersborg i efteråret 2012. Han har formået at styrke den russiske forretning, og Baltika Breweries står i dag for mere end 70 % af den russiske øleksport”, fortæller Klaus Sørensen, Generalkonsul i Sankt Petersborg, der har indstillet Sheps til prisen.

Den største danske CSR investering i Rusland til dato
Udover sit engagement i kvalitetsforbedringer har Sheps også været primusmotor på den samarbejdsaftale, som selskabet har indgået med FN’s Industrial Development Organisation (UNIDO) med henblik på at styrke miljø, vand og landbrug i Rusland.
Tilsammen investerer Carlsberg mere end 1 mia. RUB i at forbedre miljø, landbrug og klima i Rusland, og det er formentlig den største danske CSR investering i Rusland til dato.

- Isaac Sheps er en fremragende ambassadør for Carlsberg og Carlsbergs værdier i Rusland. Han har været en stor gevinst for vores russiske investering, og samarbejdet med UNIDO er en historisk nyskabelse i Rusland”, fortæller administrerende direktør for Carlsberg, Jørgen Buhl-Rasmussen.

Fakta: Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje
• Tildeles personer eller danske virksomheder med hjemsted i udlandet.
• Prisen gives som anerkendelse for en fremragende indsats til fremme af afsætning af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet.
• Prisen bedømmes på graden af en bemærkelsesværdig indsats over en årerække.
• Resultaterne bedømmes i forhold til størrelse og stigningstakt.
• Hædersprisen forvaltes af en komité bestående af: HKH Prins Henrik, fire af Eksportforeningens forretningsudvalg udpegede repræsentanter og en repræsentant fra Udenrigsministeriet.
• Med æren følger en medalje, et diplom og retten til at bruge hædersprisens logo og navn.

Kilde: Eksportforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093