23948sdkhjf

Tilbygning færdig til september

Håndværkere er lige nu i gang med at færdiggøre den 400 kvadratmeter store tilbygning, som Danish Crown opfører i Sdr. Felding.
På bare seks år er Danish Crowns afdeling i Sdr. Felding vokset fra tre til 65 fuldtidsansatte. Og den udvikling kræver mere plads, fortæller Danish Crown. Food Supply nævnte planerne om udvidelse slut maj måned, men nu uddyber slagterigiganten baggrunden herfor.

- Efterspørgslen på indbydende produkter, som forbrugerne forholdsvis hurtigt kan tilberede, vokser hele tiden. Det er præcis den type ”komfurklare” produkter, som afdelingen i Sdr. Felding er specialister i, så derfor ser vi stadig et pænt vækstpotentiale på det her område, fortæller DC Beefs salgsdirektør Finn Klostermann.

Fabrikschefen i Sdr. Felding hedder Kim Smed. Han var en af de tre, der i 2007 blev ansat til at bygge afdelingen op. Det er også ham, der uden at blinke kalder sin fabrik for ”Danmarks største slagterforretning”.

- Det vi fremstiller her, er i bund og grund præcis de samme produkter, som hver dag bliver langet over disken rundt omkring i slagterforretningerne. Forskellen er bare, at forbrugerne kan købe vores produkter i supermarkederne, når de alligevel skal købe mælk og mel, forklarer han.

Selektering, modning og portionering er omdrejningspunktet for fabrikkens arbejde.Først udvælges og sikres råvarernes kvalitet. Derefter modnes kødet, så forbrugerne får et mørt produkt. Og til sidst opskæres og pakkes produkterne i portioner, som er nøje tilpasset forbrugernes ønsker anno 2013.

Tilbygningen i Sdr. Felding skal stå færdig til september. De 400 hvadratmeter er opdelt i 300 kvadratmeter kølerum og 100 kvadratmeter fryserum, som gør det muligt at inddrage de nuværende køle- og fryserum til produktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096