23948sdkhjf

Jakobsens køber svensk honning

Jakobsens A/S køber del af Gårdshonung Sverige AB og skal være med til at udvikle og importere nye honningtyper til det svenske detailmarked.
Jakobsens, som er en af Skandinaviens største honningproducenter, har i starten af 2013 købt aktier i Gårdshonung Sverige AB.

Jakobsen har næsten 20 års erfaring med detailhandel i både Sverige og i Danmark og nu skal den store honning-aktør skabe en moderne og mere effektiv produktion samt sikre konkurrencedygtige priser for importeret honning til den svenske detailhandel.

- Vi er overbeviste om, at dette samarbejde er et godt fundament til at fremme honningbranchen fremadrettet. Jakobsen startede i Danmark på baggrund af deres viden om både biavl og detail, og vi ser frem til sammen med LP biavl at bringe disse erfaringer til Sverige, skriver den svenske honningvirksomhed i en pressemeddelelse.

Det er nu planen løbende at udvikle Gårdshonung Sveriges sortiment, og allerede fra næste år vil svenskerne kunne købe flydende honning, lynghonning og kløverhonning. Desuden vil selskabet også begynde at importere honning, heriblandt standardhonning, fairtrade og forskellige økologiske varianter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094