23948sdkhjf

Holstebro Mejeri ansætter nye folk

Succes med nye produkter betyder øget produktion på Arlas smørmejeri i Holstebro.
Holstebro Mejeri, der producerer Lurpak og Kærgården, starter til efteråret en ny produktionslinje op. Det skriver Fødevareforbundet NNF.

– Efterspørgslen på vores produkter er stigende specielt på eksportmarkederne, men vi mærker også en fremgang på hjemmemarkedet. Blandt andet er vores nye produkter Kærgården kryddervarianter, blevet en langt større succes end vi havde forventet. Derfor er der gennem året hele tiden ansat nye medarbejdere. I den nærmeste fremtid forventer vi at ansætte yderligere seks medarbejdere med henblik på håndtering af den øgede efterspørgsel samt oprettelsen af en ny produktionslinje, siger mejeridirektør Klaus Jeppesen, Holstebro Mejeri til NNF.

Han uddyber, at ansættelserne kommer til at ske i takt med, at produktionen øges. Der er pt. 190 ansatte i mejeriets produktion.

En øget produktion af Lurpak og Kærgården har desuden betydet, at mejeriet også har kørt produktion de fleste weekender frem til nu. Sidste år producerede Holstebro Mejeri 122.000 tons Lurpak og Kærgården og man forventer at ramme 128.000 tons i år. 85 procent går til eksport.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125