23948sdkhjf

Copenhagen Cooking åbner med internationale topkokke

Når Copenhagen Cooking åbner dørene for 10 dages madoplevelser i København og omegn bliver det med internationale topkokke i Den Sorte Diamant.
Copenhagen Cooking kick off d. 22. august i Den Sorte Diamant byder på debat med internationale stjerner og middag ved langborde.

Den kulinariske festival starter foran Den Sorte Diamant, hvor værter byder velkommen med årets Copenhagen Cooking champagne-øl med stikkelsbær af Mikkeller og smagsprøver på den kulinariske begivenhed.

Derefter inviteres der, i samarbejde med MAD Symposium, til en debat om måltidets sociale sider. Debatten modereres af vært Adam Price og sættes i gang af brasilianske Alex Atala fra D.O.M., libanesiske Kamal Mousawak fra Souk el Tayeb, og danske Christian F. Puglisi fra Relæ.

Både Kamal Mouzawak og Alex Atala er kendt verden over for deres gastronomiske niveau og skarpe holdninger til mad. Alex Atala er en af verdens mest indflydelsesrige kokke, og han er, som Mouzawak og Puglisi, optaget af lokale, bæredygtige råvarer. Han driver restaurant D.O.M. i Brasilien, kåret til den 6. bedste restaurant i verden og nr. 1 i Sydamerika, samt restaurant Dalva e Dito.

Kamal Mouzawak startede det første ‘farmers’ market’ i Beirut, Souk el-Tayeb, der værner om den lokale madkultur og det bæredygtige landbrug i Libanon. I dag inkluderer Souk e-Tayeb både regionale festivaler, skoleprogrammer m.m.

Se hele programmet for Copenhagen Cooking www.copenhagencooking.dk

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, Københavns Kommune og Nordea-fonden. H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078