23948sdkhjf

Kvinde i front på foodservice

Select Service Partner Danmark (SSP Danmark) har fået ny administrerende direktør.
Tina Grønbech (42) er ansat som ny adm. direktør i SSP Danmark med virkning fra 1. august. Tina har tidligere været direktør hos Choice Hotels Scandinavia A/S og kommer senest fra en stilling som direktør for Hoteldrift Danmark. Tina Grønbech har i forvejen et kendskab til SSP Danmark, idet hun tidligere har været ansat som Driftschef.

Med ansættelsen af Tina Grønbech styrker SSP Danmark sit fokus på udvikling af medarbejderstaben og realiseringen af nye forretningsmuligheder.

- Jeg glæder mig utroligt meget til igen at blive en del af holdet i en stor dynamisk global organisation og til sammen med mine dygtige danske kollegaer, at skabe en spændende arbejdsplads, hvor trivsel og fokus på bundlinje og performance er i højsæde. Som person er jeg meget udadvendt og jeg glæder mig til at være med til at tegne SSP’s ansigt udadtil, siger Tina Grønbech.

Chef for 1.000 medarbejdere
SSP Danmark driver food-service enheder i Københavns Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Århus Lufthavn, Københavns Hovedbanegård samt motorvejs-restauranterne Monarch. I alt beskæftiger SSP Danmarks ca. 1000 medarbejdere.

- Det solide kendskab til branchen kombineret med Tinas unikke evne til at motivere og udvikle medarbejdere, er lige hvad SSP Danmark, har brug for. Det er vores ambition at SSP Danmark skal udvikle porteføljen af lokale, internationale og skræddersyede brands og opdyrke nye forretningsområder gennem innovative strategiske partnerskaber. Det er vores seneste franchise-aftaler med blandt andet MASH og Le Sommelier i Københavns Lufthavn et godt bevis på, udtaler Kalle Ruuskanen, CEO Nordic.

SSP - The Food Travel Experts - er den førende operatør af food & beverage-brands på trafikknudepunkter verden over. SSP opererer i over 140 lufthavne og over 250 togstationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14