23948sdkhjf

"Signifikante" ændringer på slagterierne: - Ingen ved, hvad der sker på markedet i morgen

Frontmatec bliver ofte kontaktet, når de globale svine- og kreaturslagterier skal optimere deres produktion. Vi har besøgt koncernens produktionsenhed på Als for at høre mere om, hvilke aktuelle automationskrav kunderne stiller. Og det handler ikke kun om at reducere antallet af medarbejdere
Logistisk er slagterierne opdelt i sektioner, og sådan er det også hos Frontmatec. 

Den markedsledende aktør inden for automationsløsninger har herhjemme produktion tre steder. I Smørum er der fokus på analyseudstyr, i Kolding på processer før kølerum, og i Tandslet på Als på processer efter kølerum, som er centreret om opskæring og udbening ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125