23948sdkhjf

Mange slagteriarbejdere til Holsted

184 medarbejdere vil gerne skifte arbejdsplads til det nye kreaturslagteri i Holsted, når DC Beef påbegynder sin produktion her næste forår. Men det er med stor sandsynlighed ikke nok.
Åbningen af det nye slagteri nærmer sig nu med hastige skridt, og DC Beef har derfor valgt at spørge medarbejderne endnu en gang, om de vil med til Holsted.

Og en dugfrisk undersøgelse viser, at to ud af tre – helt nøjagtigt 63 procent – tilkendegiver, at de er parate til at flytte med.

Det er næsten lige så mange som for et år siden, da medarbejderne blev spurgt første gang. Dengang angav 207 medarbejdere - eller 72 procent af de adspurgte - at de var interesseret i at fortsætte deres arbejde hos Danish Crown.

Flest fra to anlæg
I alt har 293 medarbejdere fra Skjern, Holstebro, Fårvang og Tønder svaret på spørgeskemaet. Af dem ønsker 184 at følge i DC’s fodspor til Holsted. Resultatet glæder bestyrer af den fælles jobbank, den nuværende tillidsmand i Holstebro Per Lund Nielsen.

- Det er positivt, at der er så mange medarbejdere, der har grebet muligheden og vil følge med til Holsted. Jeg ønsker dem alt mulig held og lykke på det nye slagteri, siger Per Lund Nielsen.

Dog er det medarbejdere fra Skjern og Tønder, som udgør størstedelen af den positive respons. Her har i alt 153 medarbejdere svaret ja.

Får brug for flere hænder
Til sammenligning har i alt 31 medarbejdere fra fabrikkerne i Fårvang og Holstebro tilkendegivet, at de ønsker at fortsætte hos Danish Crown i Holsted. Her spiller de mange kilometers afstand en afgørende rolle, udtrykker Per Lund Nielsen.

Hvis undersøgelsen holder stik, og alle 184 medarbejdere viser sig at flytte med, når produktionen i Holsted starter op til marts, er det sandsynligvis ikke arbejdskraft nok. Danish Crown er i øjeblikket ved at danne sig et overblik over, hvor mange medarbejdere der yderligere bliver brug for.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125