Frysehuskoncern overtager kyllingeslagteri
Claus Sørensen vil fordoble sin nuværende kapacitet i Padborg og har derfor sat sin underskrift på nabogrunden, der huser det tidligere Rose Poultry slagteri.
- Vores Padborg-afdeling ligger i det trafikale knudepunkt for dansk landevejstransport og har stor strategisk betydning for distributionen af kød, fisk og brød fra førende fødevareproducenter til det europæiske marked. Med købet af naboejendommen kan vi øge kapaciteten i Padborg til noget nær det dobbelte og forventer allerede i 2014 at indlede et nybyggeri, siger adm. direktør John Andersen i følge jv.dk.
Den nyerhvervede ejendom har et grundareal på 30.000 kvadratmeter samt et bebygget areal på 9.000 kvadratmeter. Dermed kommer frysehuskoncernen i Padborg op på ca. 80.000 kubikmeter, hvor langt hovedparten er frostlager. I alt råder Claus Sørensen over en kapacitet på over 800.000 kubikmeter.
Koncernens aktiviteter inden for indfrysning og opbevaring af både kød- og fiskeprodukter er stigende og hvis markedsudviklingen fortsætter, vil Claus Sørensen, ifølge John Andersen, allerede på kort sigt få behov for yderligere kapacitet.